Котешки късмет със 100 Cats от Amusnet

21.05.2024

Котките имат по 9 живота и още повече късмет, нали така? От Amusnet идва перфектната игра за почитателите на мъркащите домашни любимци 100 Cats.

Името може и да подсказва фокуса на играта, но има какво да намериш, ако се впуснеш в котешките приключения. Потопи се в тъмносиния фон, имитиращ осеяно със звезди нощно небе, с барабаните, грациозно окачени над градски пейзаж край океана. Влез в този пухкав, мъркащ свят и бъди готов за страхотни награди и изненади.

100 Cats е слот с 5×4 барабана и 100 фиксирани печеливши линии. Играта има ниска до средна волатилност, а процентът на RTP е 96%. Wild символът в тази игра е представен от красива млада дама, която може да ти донесе значителни парични печалби за комбинации от 3, 4 и 5 символа и може също така да замести всички други символи с изключение на Scatter.

100 Cats WinThe Scatter в тази игра е символът, който е обозначен като Cats Familly. За три символа дава печалба и задейства безплатни завъртания. Това се случва, когато 3 Scatter символа се появят на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан. След това автоматично печелиш 10 безплатни завъртания, които се играят със залога, който ги е задействал. Ако получиш още три скатера по време на тези безплатни завъртания, това добавя още 10 безплатни завъртания към оставащите ти игри.

100 Cats също предлага шанса да удвоиш печалбите си. Това може да се случи винаги, когато генерираш печалба под определен праг. На екрана се появява избор на карта и трябва да познаеш цвета на картата с лицето надолу. Ако заложиш на цвят и го познаеш, печалбата ти ще бъде удвоена. Ако не познаеш, ще загубиш сумата, която си заложил.

Друга предлагана бонус игра е Jackpot Cards. Този джакпот е прогресивен. Печели се на случаен принцип и не зависи от залога, с който играеш. Ако достигнеш това бонус ниво, пред теб ще се появят 12 карти за игра. Те са обърнати с лицето надолу и трябва да ги избираш една по една, докато не обърнеш три карти от една и съща боя. След това ще спечелиш джакпота, който съответства на този цвят. Най-големият е за спатия, следван от черва, каро и купа. Ако стигнеш до играта на джакпота, със сигурност ще си тръгнеш с един от четирите джакпота.

Volatility: 96.03%

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване. Използвайки нашия уебсайт, вие приемате нашите Политика за бисквитки.