Клубът на големите кучета атакува онлайн

09.04.2024

Новата слот игра от Pragmatic Play е за всеки, който обича компанията на големи лоши песове. The Big Dawgs идва, за да те включи в глутницата. Различните комбинации от озъбени големи кучета и разнообразни обекти на терен с 5 на 5 символа, дават 2034 възможности за победа.

Всяка печеливша комбинация ще добави Wild или Multi Wild (което удвоява точките) към рийловете, което прави следващите печалби по-лесни за формиране чрез заместване на всички символи на основната игра. 2×2 или 3×3 Big Dawg Wild може също да се задейства на случаен принцип при всяко завъртане, увеличавайки потенциала за печалба.

Докато печелившите символи изчезват, думата „DAWGS“ се разкрива отдолу, изписана хоризонтално и вертикално в грида. Откриването на една или и двете от тези думи задейства съответно бонус рунда с безплатни завъртания Dirty Dawgs или Double Dawgs.

В бонус кръга Dirty Dawgs играчите получават пет безплатни завъртания, които се задействат повторно, когато думата DAWGS бъде разкрита отново. В началото на всяко безплатно завъртане се прилага множител 1x към печалбите и се увеличава с 1x с всяко падане.

10 безплатни завъртания се присъждат в бонус кръга Double Dawgs, по време на който множителят 1x се увеличава с 1x след всяка печалба и остава неподвижен между завъртанията.

Сега остава да се присъединиш към семейството на Big Dawgs и да завъртиш сам късмета си за печалба.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване. Използвайки нашия уебсайт, вие приемате нашите Политика за бисквитки.